Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Dag van de Afwerking 26-11-2019

Dag van de Afwerking 26-11-2019

1/10/2019

De Confederatie Bouw organiseert talrijke evenementen waarbij alle partners uit de bouwwereld elkaar ontmoeten, zoals ook de Dag van de Afwerking.

Dit is een vakbeurs en netwerkevent voor de volledige afwerkingsector: schilders, schrijnwerkers, glazenmakers, plafonneerders, parket-, tegel- en mozaiekplaatsers, architecten, in de Brusselse Kart Expohallen, Groot Bijgaarden.
 

Productvoordelen

Fermacell® Gipsvezelplaat: dé plaat die prima tegen een stootje kan, die voor u door het vuur gaat, waar u iets aan op kunt hangen, de plaat waar u stil van wordt, die korte metten maakt met geluidsoverlast, de plaat waarbij je nooit nattigheid voelt. Fermacell heeft aan één plaat genoeg, waar anderen er twee nodig hebben. Dus waarom alles dubbel doen? 

Fermacell® Gipsvezelplaten zijn niet alleen stootvast, maar ook geluidswerend, brandwerend, extreembelastbaar en vochtbestendig. Dat maakt ze tot de ideale afbouwplaat bij zowel nieuwbouw als renovatie in iedere denkbare situatie.
 

Brandwerend

Een wandopbouw met enkele fermacell® beplating en aangepaste isolatie zorgt al voor een brandvertraging van 60 minuten.
 

Geluidsisolerend

Het hoge soortelijke gewicht van de fermacell® Gipsvezelplaten zorgt voor een opmerkelijke geluidsweerstand. Een enkele wandconstructie van 100 mm dik realiseert een geluidsisolatiewaarde van Rw=52dB.

De fermacell® Gipsvezelplaten moeten niet dubbel geplaatst worden om deze robuuste karaktereigenschappen aangemeten te krijgen.

U kunt kennis maken met de fermacell® Gipsvezelplaten op onze demostand #D3 tijdens de Dag van de Afwerking 2019 en ontdekken waarom het de geknipte platen zijn voor een nieuwbouw- of renovatieproject.

Overtuig uzelf en kom langs! 


Praktische info

Fermacell verwelkomt u graag op hét netwerkevent voor fabrikanten, voorschrijvers en vakmannen uit de afwerkingsector op dinsdag 26 november 2019 van 9:00 tot 19:00 uur, stand #117 (Hal 2) en demostand #D3, Brussels Kart Expo (Alfons Gossetlaan 9, 1702 Groot-Bijgaarden).

De parking is betalend (€ 6). Betaling kan cash of via bancontact.
De toegang tot de beurs is volledig gratis. Vooraf inschrijven via de website is verplicht.Na inschrijving ontvangt u via e-mail een persoonlijk e-ticket met QR-code. Breng dit ticket geprint mee of laat de barcode scannen vanop uw smartphone.

Dag van de Afwerking is een niet te missen evenement voor elke specialist uit de afwerkingssector.


map-1000.png


 


 

Publicaties:

×