Meld u aan voor onze nieuwsbrief

fermacell Leveringsprogramma 2014

15/04/2014
Onlangs is er een nieuwe editie verschenen van het fermacell Leveringsprogramma.

 

 

 

Marktsegmenten

Op een duidelijke en toegankelijke manier worden alle fermacell systeemopbouwen (met verwijzingen naar producten en toebehoren) gegroepeerd in 7 marktsegmenten, te weten:

  • Vloersystemen
  • Houtbouw
  • Natte ruimtes
  • Buitengevels
  • Droge afbouwconstructies
  • Renovatie
  • Brandwerende oplossingen

 

Er zijn er enkele nieuwe artikelen aan ons assortiment toegevoegd


fermacell introduceerde onlangs een gipsvezelplaat met een afmeting van 90 bij 120 centimeter, een dikte van 12,5 millimeter en een gewicht beneden de 16 kilo. Hiermee voldoen de nieuwe platen aan de tilnorm van 25 kilo per persoon en 50 kilo per twee personen. De Comfort Boards bieden verschillende voordelen voor de doe-het-zelfmarkt en voor zzp’ers: één persoon kan de lichtgewicht plaat makkelijk zelf dragen, monteren en manoeuvreren.


Ook heeft fermacell recent als eerste fabrikant in Nederland een cementgebonden plaat met afgeschuinde kant geproduceerd. De nieuwe variant van de Powerpanel H2O heeft een facetkant van circa 40 mm, die net als de plaat ongevoelig is voor vocht en dus zeer geschikt voor de afwerking van binnenwanden, plafonds en aftimmeringen van zwembaden, sauna’s, industriële keukens en douches van sporthallen.

Verder biedt fermacell nu ook Powerpanel douche-elementen met waterafvoergoot aan. Voor moderne, drempelvrije droge afbouw van douches en badruimtes! Geschikt voor afwerking met grootformaat tegels.

 

 

 

fermacell wil een bijdrage leveren aan een duurzame wereld


Ook voor duurzaam bouwen bent u bij fermacell aan het juiste adres met een verder uitgebreid assortiment “greenline” (platen, vloerelementen en lijmen) en de uitgebreide recyclingmogelijkheden die we bieden.

 

 

Documentatie

De meest actuele versie van het fermacell Leveringsprogramma 2014 vindt u op onze website:

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze producten en droogbouwsystemen kunt u onze documentatie inzien, de rubriek veelgestelde vragen raadplegen of gebruikmaken van het contactformulier. Natuurlijk kunt u met uw vraag ook altijd fermacell zelf bellen: voor Vlaanderen +32(0)56 727 180 en voor Groot-Brussel T: +32(0)471 273 051.

×