Meld u aan voor onze nieuwsbrief

fermacell maakt stand voor Designer van het Jaar, Vincent van Duysen, op INTERIEUR 2016

19/10/2016
Vincent van Duysen (gerenommeerd architect en binnenhuisarchitect uit Antwerpen met fermacell vloerplaten in zijn eigen privéloft) is uitgeroepen tot Designer van het Jaar 2016. Dat is een initiatief van Biënnale Interieur en Knack Weekend/Le Vif Weekend.

 

Van Duysen werd in de bloemen gezet op 14 oktober tijdens de openingsceremonie van deze vakbeurs die van 14 tot en met23 oktober 2016 plaatsvindt te Kortrijk. De architect Van Duysen kreeg, omdat hij deze prijs had gewonnen, van de beursorganisatie een gratis standplaats ter beschikking in het midden van de hoofdhal (hall 1), met een oppervlakte van 8 x 8 m en 3,8 m hoogte. Hij mocht die zelf volledig vrij invullen en aankleden.

Dedeyne Construct uit Waregem, die heel veel werken uitvoert voor Van Duysen (ook zijn eigen loft), sponsort de standbouw volledig. Van Duysen heeft er voor gekozen om een appartement, die hij in Knokke heeft ingericht, te kopiëren als beursstand.

Men heeft ons verzocht om fermacell Gipsvezelplaten te leveren voor alle wanden (binnen- én buitenzijde van de stand + plafond). Het is een volledig gesloten stand met 1 ingang. De stand is een soort HSB en een plafond.

De stand is gebouwd door de firma Obumex uit Staden. De afwerking van de wanden en plafond zijn een speciale techniek van Odilon Creations uit Kortrijk, een bedrijf dat heel regelmatig met fermacell werkt en fermacell verkiest voor haar afwerktechnieken.

×