Meld u aan voor onze nieuwsbrief

FERMACELL op Internationale BouwBeurs 2013 - Bewust Bouwen

2/01/2013
U bent van harte welkom op onze stand met nummer 04.B078 aan de Renovatie Boulevard (hal 4), in de Jaarbeurs Utrecht, van 4 t/m 9 februari 2013.

De Internationale BouwBeurs is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. Deze editie is het thema ‘Bewust Bouwen’.

Bewust bouwen is de gebruiker centraal stellen.
Bouwen op de juiste locatie.
Duurzaam, innovatief en ambitieus.
Inspelen op de toekomst.

Aandachtsgebieden:

1. Renoveren en herbestemmen

2. Greenbuild: duurzaam, energiezuinig en bio-based

3. Virtueel bouwen met BIM

4. Ketensamenwerking & Lean bouwen

5. De ondernemende ZZP' er

6. Material Xperience: "The making off"

Renovatie

Renovatie en herbestemmen hebben altijd een belangrijk onderdeel uitgemaakt van de bouw. Nu het financieel niet meezit, is dit aandeel de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Veel woningen voldoen niet meer aan de meest actuele eisen op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid, maar nieuwbouw zit er voorlopig niet in. Renovatie biedt uitkomst. De huidige tijd vraagt om flexibele, duurzame oplossingen tegen zo laag mogelijke kosten. Om aan deze vraag tegemoet te komen, besteedt de Internationale BouwBeurs uitgebreid aandacht aan het onderwerp.

In hal 4 bevindt zich de Renovatie Boulevard. Aan deze 'straat' treft uFERMACELLaan. Wij bieden u oplossingen aan op het gebied van renoveren.

In dezelfde hal, die niet voor niets de naam Renovatiehal heeft meegekregen,staat ook het Renovatie Theater. Hier kunt u dagelijks deelnemen aan seminars en presentaties.

Aan de beurs is een groot aantal themapresentaties en activiteiten gekoppeld.
Voorbeelden hiervan zijn: het BouwHuis, Renovatieboulevard, de Greenbuild Sessies, ZZP-plein, Bouw & ICT, Material Xperience, het Bouwgala en de Architectendag.

Meer informatie over de BouwBeurs

Facebook

En bekijk ook hetEvenement BouwBeurs 2013van FERMACELL opFacebook.

×