Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vandaag gelanceerd: fermacell heeft een nieuwe website!

7/05/2015
Welkom op de nieuwe website van fermacell. Ga op ontdekkingstocht op onze nieuwe mobiel geoptimaliseerde website. Laat u inspireren door het nieuwe responsive web-design en swipe, scroll of klik door alle pagina’s.

 

De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan deze nieuwe website. Natuurlijk om u nóg beter te informeren over wie wij zijn, wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen. fermacell probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te voorzien van de juiste informatie.

Interactieve hulpmiddelen

Online tools op de site zijn:

Gebruikersvriendelijk?

Ook is aan gebruikersvriendelijkheid gedacht. Overzichtelijke productnavigatie, een download-center en instructiefilms die u kunt bekijken. U vindt eenvoudig onze dealers en referenties; maakt kennis met onze rayon managers via een interactieve map en vindt gemakkelijk de producten die u zoekt via de systeemselector.
Via de button news kunt u terecht voor het laatste nieuws (actueel) als ook voor onze persberichten (PR).

Verder treft u de links naar onze social networks als Twitter, Facebook, Google +, LinkedIn & YouTube op de nieuwe website aan.

In de rubriek FAQ staat een groot aantal veelgestelde vragen over onze producten en diensten. En voor een specifieke zoekactie verwijzen wij u door naar onze zoekfunctie.

Zodra u onze website opent, ziet u 4 slides automatisch horizontaal naast elkaar verschijnen. Via deze slider klikt u door naar onze referenties, news (zoals bijvoorbeeld dit nieuwsitem en persberichten), instructiefilms en documentatie. Onder de slides heeft u de mogelijkheid om naar beneden te scrollen en meer te ontdekken over onze gerealiseerde projecten.

Verder vindt u op de pagina’s in het rechterscherm specifieke informatie. Door op ons logo rechtsboven te klikken, wordt u vanzelf weer teruggestuurd naar onze homepage. En via het navigatiemenu links op de website kunt u verder navigeren naar de verschillende pagina's.

Indien u andere vragen of opmerkingen heeft, kunt u gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.

Laat ons weten wat u van de vernieuwde website vindt

Wij wensen u veel inspirerend lees-, swipe-, scroll en klikplezier en zijn zeer benieuwd naar uw mening.

Wij hopen u snel nog eens te mogen begroeten op onze website die wij uiteraard blijven doorontwikkelen.

Vriendelijke groet,
Fermacell BV

×