Praktijktraining

Vergroot uw vakkennis en vakmanschap!

fermacell helpt u graag uw vakkennis en vakmanschap te vergroten. Waarbij u zowel de inhoud van de trainingen als de datum zelf mag bepalen (onder voorbehoud van beschikbaarheid van het trainingscentrum).

Wij heten u om 10:30 uur van harte welkom. Elke cursus bestaat uit een theoretisch (vanaf 11.00 uur) en na de broodjeslunch een praktisch gedeelte (van 12.30 uur t/m 15.00 uur). In het theoretische deel wordt uitleg gegeven over het betreffende productassortiment en komen algemene zaken zoals bouwplaatsomstandigheden en prestaties van de meest gebruikte opbouwen aan de orde. In het praktijkgedeelte zal de verwerking van het betreffende onderwerp ook daadwerkelijk door u worden uitgevoerd. Afwijkende tijden zijn uiteraard bespreekbaar.
Een fabrieksbezoek tussen 15.00 uur en 16.00 uur behoort tot de mogelijkheden.

Deelname is kosteloos. Na afstemming van de trainingsdatum ontvangt u van ons een deelnamebevestiging met een definitief karakter, in verband met onze voorbereidingen.

Minimaal 6, maximaal 8 personen per trainingssessie. Indien u minder dan 6 personen opgeeft, kunt u samen met één of meerdere bedrijven de training volgen.
Zodra zich minimaal 6 personen hebben aangemeld voor de trainingssessie van uw voorkeur, ontvangt u bericht van fermacell voor afstemming van de datum.

In plaats van het invullen van het contactformulier kunt u hier ook de aanmeldkaart voor de fermacell praktijktraining downloaden en vervolgens sturen naar:

Fermacell BV
Antwoordnummer 1000
6606 ZX Niftrik

U kunt de aanmeldkaart ook mailen naar fermacelltraining@jameshardie.com of faxen naar +31 (024) 649 51 26.

Flyer: fermacell Uitnodiging Prakrijktraining