Systeemselector

Met de Systeemselector kan met een paar klikken een fermacell bouwsysteem worden samengesteld dat aan alle individuele wensen voldoet.

Elke opdrachtgever, bouwkundig ingenieur, bestekschrijver, handelaar, aannemer of verwerker heeft persoonlijke gebruikerswensen met betrekking tot fermacell Gipsvezelplaten. Die kunnen te maken hebben met toepasbaarheid en producttechnische prestaties maar ook met onderhoudsvriendelijkheid, kostenniveau en milieu. De Systeemselector levert met een paar klikken een fermacell bouwsysteem dat aan alle individuele wensen voldoet.

Door in de digitale woning op de gezochte wand-, vloer- of plafondconstructie te klikken, verschijnt een compleet advies voor de toepassing van fermacell bouwsystemen in deze specifieke bouwsituatie. Zo maakt de Systeemselector het fermacell gipsvezelassortiment op een logische en overzichtelijke wijze toegankelijk.

Van dit systeemadvies kan desgewenst een STABU besteksomschrijving worden gegenereerd die direct in een digitaal projectbestek is te verwerken. De Systeemselector levert bovendien veel extra informatie, waardoor de gebruiker een goed beeld krijgt van de specifieke kenmerken van de fermacell bouwsystemen.

De drie belangrijkste voordelen van de Systeemselector op een rijtje:

  • Hoge verwerkingssnelheid door digitale aanlevering;
  • Relevante en foutloze informatie (controles door onze eigen adviesdivisie en door stichting STABU);
  • Afgestemde informatie op de informatiebehoeften.